januari 17, 2018

GMK Mekaniska söker verkstadspersonal

GMK Mekaniska har sin tyngdpunkt inom mekanisk industri, så som svetsning och skärande bearbetning samt service och underhåll. Tillsammans med övriga företag i GMK-koncernen erbjuder vi helhetslösningar för tung processindustri. Nu söker vi personal till vår verkstad i Svappavaara.

Arbetet omfattar bland annat reparation och ombyggnation av skopor och flak till entreprenadmaskiner samt varierande konstruktionsuppdrag för gruvor och industri. För rätt person erbjuder vi ett stimulerande tillverkningsarbete från ax till limpa i ett trevligt arbetslag.

Din profil

Du som söker tjänsten bör vara en allsidig svetsare som utöver svetsning och skärning även kan hantera de vanligaste maskinerna i vår verkstad, exempelvis vals och bockmaskin.

Vi söker både dig som har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och dig som nyligen har avslutat din gymnasieutbildning. B-körkort är ett krav.

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten, kontakta platschef Per-Erik Wideholm, telefon: 070-568 84 19.

Så söker du

Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och cv via e-post till per-erik.wideholm@gmkab.com. Sista ansökningsdag är den 14 juli.

GMK Mekaniska erbjuder en trevlig och flexibel arbetsplats med möjligheter till vidareutbildning.

Intervjuer görs löpande så sök redan idag!

Andra nyheter
Meny