oktober 9, 2018

Rönnquist & Wettainen söker svetsare och maskinarbetare

Anrika Rönnquist & Wettainen är en ledande leverantör av skärande bearbetning, montage och reparation till den tunga industrin. Nu har du chansen att bli en del av vårt team som svetsare eller maskinarbetare.

Svetsare – 5 tjänster

Vi utför löpande omfattande och avancerade svetsuppdrag till bland annat gruvindustrin och som en del av vårt team kommer du att arbeta med varierande svetsarbeten både i vår verkstad och i fält.

Under ledning av erfarna medarbetare har du goda möjligheter att växa och utvecklas i yrket.

För att ha rätt förutsättningar för tjänsten bör du ha läst industritekniska programmet med inriktning svetsteknik eller förvärvat motsvarande kunskaper i arbetslivet.

B-körkort är önskvärt men inget krav.

Maskinarbetare – 2 tjänster

Vi har en modern och komplett maskinpark för avancerad skärande bearbetning, svarvning och fräsning med specialinriktning mot tillverkning och service av stora komponenter. Du erbjuds internutbildning inom våra maskiner och styrsystem samt goda möjligheter att utvecklas i yrket.

För att ha rätt förutsättningar för tjänsten bör du ha läst industritekniska programmet med inriktning produkt- och maskinteknik eller förvärvat motsvarande kunskaper i arbetslivet.

B-körkort är önskvärt men inget krav.

Så söker du

Vid frågor om tjänsterna, kontakta vår projektledare Kenth Mukka, 070-202 92 40.

Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och cv till kenth.mukka@gmkab.com senast den 7 november 2018.

Intervjuer och anställningar sker löpande så ansök redan idag!

Andra nyheter
Meny