mars 21, 2018

GMKAB Boliden söker verkstadsadministratör

GMKAB Boliden är specialisten på blästring och industrilackering i Skellefteå och Västerbotten! Vi är ett glatt gäng som sätter laget före jaget och arbetar med höga krav på kvalitet och finish.

Nu förstärker vi teamet med en verkstadsadministratör. Tjänsten är en halvtidstjänst (50 %) med placering i Boliden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten kan utvecklas till en heltidstjänst.

Om tjänsten

Som verkstadsadministratör blir din huvudsakliga uppgift att ta hand om det administrativa arbetet inom företaget, så som fakturering, arbetsorderhantering, personaladministration m.m.

Din profil

Vi söker en välorganiserad problemlösare som är redo att hugga i och hjälpa till i den dagliga driften av verksamheten när det behövs.

Du har erfarenhet av kontorsarbete, datorvana och goda färdigheter i Microsoft Office. En bakgrund inom verkstadsindustrin är meriterande men ej ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierat arbete där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Du får möjlighet att växa i yrket som en del av vårt erfarna team.

Anställningen är tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

Kontakt och ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta filialchef Christoffer Anderson, tel: 070-358 27 63.

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till christoffer.andersson@gmkab.com senast den 18 april.

Välkommen att söka redan idag!

 

Andra nyheter
Meny