februari 15, 2017

GMKAB söker Fältmekaniker

GMKAB expanderar och söker Fältmekaniker!

Om företaget

GMKAB är specialister på ytbehandling och slitskydd för tung processindustri. I moderna lokaler i Kiruna finns kapacitet att utföra såväl långa som korta serier med snabba omställningstider. Företaget har även en filial i Boliden och en fältstyrka som levererar tjänster inom montage, reparation, ytbehandling och slitskydd i fält hos kund. GMKAB är en del av GMK-koncernen som även omfattar Rönnquist & Wettainen och GMK Mekaniska.

Om jobbet

Som fältmekaniker kommer du i huvudsak att arbeta med mek- och beläggningsarbeten i fält. LKAB är en av våra största kunder och dina huvudsakliga sysslor blir att serva deras maskinpark. Du kommer att vara med och forma vår fältstyrka och vara en viktig del i vår kundkontakt.

Din profil

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från gruvindustrin. Du har ett genuint intresse för maskiner och kunskap om deras funktioner och användningsområden. Du är noggrann och levererar alltid resultat med högsta kvalitet. Eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du är en förebild när det gäller service och kundkontakt. B-körkort är ett krav.

Så söker du

Vid frågor är du välkommen att kontakta platschef Anders Lampa: 0980-14650, 070-274 97 07.

Ansökan med personligt brev och cv skickas till: anders.lampa@gmkab.com

Sista ansökningsdag 16 mars 2017.

Välkommen med din ansökan!

Andra nyheter
Meny