februari 11, 2022

GMKAB Västerbotten söker Svetsare & Verkstadsarbetare

Nu söker vi erfarna Svetsare/Verkstadsarbetare för ett varierande arbete i vår verkstad i Boliden. Passar dig som är kvalitetsmedveten, kan läsa ritningar och gillar att arbeta i grupp. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag!

OM ROLLEN
Som Svetsare/Verkstadsarbetare kommer du att jobba med tillverkning och reparation av utrustning till industrin. Viss legotillverkning förekommer men det är till största del ett varierande jobb med stora och små projekt.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom svetsning och verkstadsarbete, svetslicenser samt kunnande inom kantpressning. Skärning är meriterande. Som person är du organiserad och kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta i grupp. Jobbet kräver att du kan läsa ritningar och har ett utvecklingsintresse, då många av våra projekt kräver att man löser problem.

B-körkort är ett krav. Härdplastutbildning samt lagstadgad läkarundersökning är också krav, om du inte redan har det så tillhandahåller företaget det.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid mån–fre kl. 7.00–16.00

KONTAKT & ANSÖKAN
Vid frågor är du välkommen att kontakta Verkstadschef Magnus Ågren på telefon 070-243 29 27 alternativt Platschef Christoffer Andersson på telefon 070-358 27 63.

Sök direkt via Facebook eller med personligt brev och CV till gmkboliden@gmkab.com. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du ansöker redan idag!

Andra nyheter
Meny