februari 11, 2022

GMKAB Västerbotten söker Ytbehandlare

Nu söker vi en erfaren Ytbehandlare/Rostskyddsmålare till vår verkstad i Boliden. Om du är en noggrann problemlösare som trivs med att arbeta i grupp kanske det här är ett jobb för dig? Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som Ytbehandlare/Rostskyddsmålare kommer du att arbeta med alla förekommande uppgifter i vårt måleri, såsom blästring, målning, hantering och paketering samt maskering och löpande underhåll av utrustning. Jobbet är varierande och kräver att du är noggrann.

DIN PROFIL
Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom ytbehandling och rostskyddsmålning eller liknande bransch och trivs med att arbeta i grupp. Som person är du organiserad och kvalitetsmedveten och har ett intresse för problemlösning.

B-körkort är ett krav. Härdplastutbildning samt lagstadgad läkarundersökning är också krav, om du inte redan har det så tillhandahåller företaget det.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid mån–fre kl. 7.00–16.00

KONTAKT & ANSÖKAN
Vid frågor är du välkommen att kontakta Verkstadschef Magnus Ågren på telefon 070-243 29 27 alternativt Platschef Christoffer Andersson på telefon 070-358 27 63.

Sök direkt via Facebook eller med personligt brev och CV till gmkboliden@gmkab.com.

Urval och intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du ansöker redan idag!

Andra nyheter
Meny