Hoppa till innehållet

GMKAB

Specialisten med över 35års erfarenhet på ytbehandling, korrosion och slitageskydd för tung processindustri i Norr- och Västerbotten.


De huvudsakliga produktionsområdena är blästring, lackering samt slitagebeläggningar i gummi, keramik, polyuretan, polyurea och slitstål.  Vi har möjlighet att ytbehandla stora objekt och kan varmvulka upp till 3 m i diameter och 6 m i längd. I våra moderna lokaler i Kiruna finns kapacitet att utföra såväl långa som korta serier med snabba omställningstider.


GMKAB representerar världsledande FLSmidth Krebs millMAX ™ teknologi i Sverige och är en återförsäljare av hela deras sortiment av pumpar, ventiler och cyklonerVi har ett samarbete för försäljning av Loctech´s mekaniska tätningar i Sverige och har därmed produkterna och kompetensen att erbjuda ett helhetsåtagande inom pumpservice. Genom partnerskapet ”Nordisk partner” med Teknikum kan vi som generalagent erbjuda deras högkvalitativa industriella slangar och gummiprodukter till industrikunder i hela Sverige. Våra egna bandskrapor med lokal tillverkning, kan snabbt och kostnadseffektivt anpassas till er verksamhet.


Kontakta oss för mer info om våra tjänster och produkter.

Mattias Videhall

Platschef

Viktor Lahti

Verkstadschef

Tim Kvist

Projektledare Fält
072-229 02 80
tim.kvist@gmkab.com
Projektledare Fält

Adrian Andersson

Projektledare Fält

Sara Sirkka

Kvalitetsansvarig / Arbetsmiljöutvecklare
070-617 14 91
sara.sirkka@gmkab.com
Kvalitetsansvarig / Arbetsmiljöutvecklare

Nancy Jonasson

Ekonomiavdelningen
0980-789 10
Ekonomiavdelningen

Kenth Mukka

Koncernchef

Alexander Bäckström

Delägare

Mari Bäckström

Ägare
By Formsmedjan. Powered by YAGO.